tisdag 8 juli 2014

Onsdagstema

Veckans tema: DeprimerandeDet här var de fösta som mötte mig på min födelsedag de året " deprimerande" mord o annan våld är alltid deprimerande  :( 

Fler bidrag finns här!!

13 kommentarer:

 1. Ja, hu. det var en hemsk händelse och tyvärr så är mord och annat elände vardagsmat nu för tiden. Verkligen deprimerande att läsa tidningar, det är sällan det finns trevliga nyheter.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att alla kommer ihåg var de var och vad de gjorde när de först hörde om Palme-ordet. Själv kommer jag ihåg att jag trodde det var ett dåligt skämt - för något så oöjligt kunde ju inte hända ... men jag hade fel.Deprimerande var ordet.

  SvaraRadera
 3. En tragisk händelse i likhet med alla mord men ett mord som etsat sig kvar i minnet hos många! Avskyvärt att döda en medmänniska!

  SvaraRadera
 4. Jacob jobbade extra och ringer hem vid femtiden på morgonen och berättade att Palme var skjuten, vad har du druckit var min första fråga.
  Det tog tid innan det sjönk in, var på platsen och la en ros.
  Ja det är baksidan av hundägandet, Signe tackar för hållna tummar.
  Ha det bra

  SvaraRadera
 5. Ja usch, minns det tydligt trots att jag bara var 11 år. Det är alldeles för mycket våld i samhället numera.

  SvaraRadera
 6. Även jag minns det väl, tragiskt!

  SvaraRadera
 7. Vi kommer alla ihåg den fruktansvärda händelsen. Så tragiskt!

  SvaraRadera
 8. Ja jag låg på förlossningskliniken i Eksjö vid detta tillfälle så jag var nog en av de som fick reda på det sist. Helt klart deprimerande.

  SvaraRadera
 9. Det var då våldet kom till Sverige på allvar.

  SvaraRadera
 10. Halloj!
  Det kommer jag ihåg när mina föräldrar berättade, trodde
  att dom skämtade först. Vet att vi diskuterade detta mycket
  på skolan osv.

  SvaraRadera
 11. Ja denna händelse med Palme kommer man ihåg. Jag fattade inte det var sant då dom på morgonen berättade den tragiska nyheten på tv. Jag trodde det var skoj tills jag fattade det var sant.
  Ha nu en fortsatt jättefin dag.
  Kramen från mig!

  SvaraRadera
 12. Ja det var en hemsk helg. Var på en fest på kvällen den lördagen och alla på festen pratade mycket om mordet och vem som kunde stå bakom det. Den där feststämningen ville inte riktigt infinna sig under kvällen.
  Natten innan hade jag kommit hem från Berlin med nattåget och konduktören som väckte mig på morgonen var den som först berättade att Palme var skjuten. Löpsedlarna på centralen skrek ut nyheten i stora svarta versaler.
  Onekligen en ovanlig lördag, väldigt deprimerande.

  SvaraRadera