tisdag 24 juni 2014

Tema: Svartvit noja


Mitt bidrag till veckans tema. Svartvit noja.
Ordet "noja" för mig är något som frustrerar mig, något jag har svårt att släppa, som gör mig ofattbart glad eller upprörd, väldigt rädd ibland även oförstående. 

När jag möttes av den här bilden i naturen kan jag inte låta bli att stanna och fotografera, och jag får alltid rysningar, känner mig liten o rädd, ja jag har sett de förr. Stormar som formligen bara lägger omkull stora träd, istället för kronor ser man bara rötter. De här träden la Simone till marken när hon rumsterade i våra trakter 

När vädrets makter tar över - är vi alla väldigt små o sårbara. Retfullt är dock att de placerat en vägskylt just där :) 

Fler bidrag finner Du här!!!!
8 kommentarer:

 1. Mitt i förödelsen ser det trolskt och spännande ut! Undrar om det inte bor småfolk där inne!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ja naturens krafter är svåra att rå på, finns inte så mycket att göra. Minns att jag efter stormen Gudrun såg stora vägskyltar som vikt sig av vinden.

  SvaraRadera
 3. Att skylten klarade sig? Bildmässigt hade det säkert varit bättre om den också flugit iväg ;))

  SvaraRadera
 4. Halloj!
  Stormar är inget vidare, men gillar ditt foto :)

  SvaraRadera
 5. Usch vilka krafter det är i vinden, en bra lite spännande bild;-)
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 6. Ja, man kan få noja för mindre.

  SvaraRadera
 7. Nix vädret rår vi inte på och vinden har otroliga krafter och det fick jag erfara när stormen Gudrun befann sig precis där jag bodde. Hugaligen hon hade respekt med sig och din bild är utmärkt till temat den här veckan.

  SvaraRadera
 8. Jag håller med, jag blir oxå liten och lite rädd när jag ser vad naturen mäktar med, och att vi faktiskt inte kan göra nått åt det. Översvämningar, vulkanutbrott och stormar, då är mänskligheten ganska liten...

  SvaraRadera